elektroweb webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kategóriák

HÁZTARTÁSI KISGÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK


· Rezsó, vízmelegítő
· Kenyérsütő, kenyérpirító
· Mérleg, konyhai, testsúly, poggyász
· Kávéfőző, teafőző, kávédaráló
· Fóliák, sütőpapírok, kiegészítők, Alufix
· Porszívó, takarítógép
· Páramentesítő

RO VÍZTISZTÍTÓ, Hidrogénező


· REVERZ OZMÓZIS IVÓVÍZ TISZTÍTÓK
· RO ívóvíztisztító tartozékok kiegészítők

KONYHAI VÍZSZŰRŐ CSAPSZŰRŐ



HÁZIASSZONYOK PRAKTIKÁI


· Praktikák mosáshoz
· Praktikák takarítás, tűzhelytisztítás

EXKLUZÍV AJÁNDÉK


· AJÁNDÉK HÖLGYEKNEK
· AJÁNDÉK FÉRFIAKNAK
· AJÁNDÉK GYEREKEKNEK
· Ajándék a családnak

50%-os AKCIÓ



VÍZSZŰRŐ SIDE BY SIDE HŰTŐ


· ARCELIK, BEKO Vízszűrő Side by Side
· BOSCH/SIEMENS Vízszűrő Side by Side
· CANDY / HOOVER Vízszűrő Side by Side
· DAEWOO Vízszűrő Side by Side
· LG Vízszűrő Side by Side
· ARISTON INDESIT Vízszűrő Side by Side
· SAMSUNG Vízszűrő Side by Side
· Whirlpool Vízszűrő Side by Side
· EGYÉB Vízszűrő Side by Side
· VÍZCSŐ, CSATLAKOZÓ, TARTOZÉK

SZERELVÉNYEK, CSATLAKOZÓK, VÍZTISZTÍTÓHOZ,



HŰTŐSZEKRÉNY, HŰTŐGÉP alkatrészek


· Hűtőgép alkatrészek vegyes
· Hűtőgép kiegészítők, tartozékok
· Termosztát, hőmérsékletszabályzó

KÁVÉFŐZŐ ALKATRÉSZEK


· Kapcsoló, elektronika, izzó stb.
· Kávékiöntő, kávéskanna, teáskanna, edény
· Kávéfőzőalkatrész vegyes

MOSÓGÉP, MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP ALKATRÉSZEK


· Ajtókapcsoló, termikus ajtózár,
· Ajtónyitó szett, fogantyú, kilincs stb.
· Üstszájgumi,ajtó, ablak, zsanér
· Fűtőbetét, fűtőszál, fűtőelem
· SZÉNKEFE
· Lengéscsillapító, teleszkóp, csillapító
· Szivattyú, lúgszivattyú, ürítőszivattyú
· Szűrő szivattyúhoz
· Középrész, csapágyszett, tengely
· Kapcsoló, elektronika, szintszabályzó
· Mosószer, vízkőoldó, mosószeradagoló
· Befolyócső, kifolyócső, Aquastop, tömlő
· Mosógép alkatrészek kiegészítők
· Szíj, ékszíj, bordásszíj

MOSOGATÓGÉP ALKATRÉSZEK


· Ürítő szivattyúk (lúgszivattyúk)
· Keringető szivattyú (mosószivattyú)
· FŰTŐELEMEK, FŰTŐBETÉTEK
· Kosarak, tartók, görgők stb
· Szórófejek, tömlők, ajtótömítések,stb
· Mosószer, vízlágyító, mosószeradagoló
· Szűrők
· Elektronika, Kapcsoló, zár, érzékelő
· Befolyócső, kifolyócső, Aquastop, tömlő
· Szelep, Mágnesszelep, adagolószelep

TŰZHELY, VILLANY-ÉS GÁZ SÜTŐ ALKATRÉSZ


· Tűzhely Fütőbetét, főzőlap alkatrész
· Kapcsoló, energiaszabályzó, választókapc

PORSZÍVÓ, TAKARÍTÓGÉP


· PORSZÍVÓ

PORSZÍVÓFEJ, PORSZÍVÓKEFE



PORSZÍVÓCSŐ, GÉGECSŐ, TÖMLŐ



PORSZÍVÓ HEPA FILTER SZŰRŐ



PORZSÁK, PAPÍR, MIKROSZŰRŐS, SZÖVET



Még több porszívó alkatrész



Porszívó alkatrészek, egyéb, illatosító



Robotgép, turmix, húsdaráló alkatrészek



BOJLER, VILLANYBOJLER



KENYÉRSÜTŐ ALKATRÉSZEK



Mikrosütő tányérok, alkatrész



OLAJSÜTŐ, FRITŐZ, FRITU



SZERSZÁMOK, MŰSZEREK


· Kéziszerszámok, Műhely segédeszközök
· Forrasztástechnika

HÁZTARTÁSI GÉP ALKATRÉSZ vegyes


· BIZTOSÍTÉK, KONDENZÁTOR, RELÉ
· FŰTŐBETÉT, FŰTŐSZÁL
· iZZÓK ÉGŐK HÁZTARTÁSI GÉPHEZ
· Borotva HAJNYÍRÓ szőrtelenítő kellékek
· Főzés /Sütés
· PÁRAELSZÍVÓ SZAGELSZÍVÓ SZŰRŐ
· O-gyűrű, Tömítés, Szimering
· Vasaló
· Szénkefe

Klimaberendezések és tartozékaik


· Klímatisztítók

KÁBEL, CSATLAKOZÓ


· ADATKÁBEL
· TÁPKÁBEL
· AUDIO-VIDEÓ KÁBEL
· CSATLAKOZÓ, ADAPTER, átalakító
· Antenna kábel

LAPTOP AKKU, NOTEBOOK AKKU



Mobiltelefon kijelző, hátlap, tok stb.


· Mobiltelefon kijelzők előlapok, fóliák

Számítástechnika & hardware


· Kiegészítők

MOBILTELEFON Akku, Töltő


· ALCATEL Akku, Töltő, WIFI, Bluetooth,
· LG Akku, Töltő, WIFI, Bluetooth, Headset
· MOTOROLA Akku, Töltő, WIFI, Bluetooth
· NOKIA Akku, Töltő, WIFI, Bluetooth, Head
· PANASONIC Akku, Töltõ, WIFI, Bluetooth,
· SAMSUNG Akku, Töltő, WIFI, Bluetooth, He
· SAGEM Akku, Töltõ, WIFI, Bluetooth, Head
· SIEMENS Akku, Töltõ, WIFI, Bluetooth, He
· SONY ERICCSON Akku, Töltõ, WIFI, Bluetoo
· Más, UNIVERZÁLIS Akku, Töltõ, Bluetooth

Szórakoztató elektronika


· Hangszóró, Headset, Fejhallgató, Mikrofo
· HIFI, Audio, MP3
· Elemek akkuk
· Digitális fényképezés
· Távirányítók
· TFT, LCD, Plazma TV, Monitor alkatrész
· LEMEZJÁTSZÓ,CD,DVD,Magnó alkatrész
· Sat és vételi technika
· Tisztító és ápoló termékek
· Tápegységek
· Töltők

LAKÁSELEKTRONIKA


· Lakáselektronika
· LÁMPÁK (Fali, zseb, kézi, speciális,stb)
· Izzók, égők (normál, energiatak.,spec.)

ENERGIATAKARÉKOS IZZÓ, ÉGŐ



AUTÓ HIFI TÖLTŐ ADAPTER



DVB-T, WI-FI, Jelátlövő, SAT



VÍZLÁGYÍTÓ, VÍZKŐTELENÍTŐ


Hírlevél


Termék ajánló

HA NEM TALÁLJA, ÍRJON!

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat

Hatályos 2018. május 25.-től

Adatkezelés:

 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR)  kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Azaz: EU 2016/679 Rendelete, 2011. évi CXII. Törvény, 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a alapján

 

Az adatkezelö :

 

Név: Simon Elektroweb Kft.

Cégjegyzékszáma: 08-09-029357

Adószáma:  23505094-2-08

Székhely: 8438 Veszprémvarsány, Kossuth Lajos u. 48.

Telefon: 06 70 70 86486

Mail:  webnet058@gmail.com;

 webnet059@gmail.com;

anikozsmte@indamail.hu;

Weboldal: https://elektroweb.eu; www.anikookoboltja.bolthely.hu

 

A honlap szolgáltatója:

Név:  Bolthely.hu kft.

 

Az adatkezelés célja:

A megrendelés teljesítésének biztosítása, vásárlói kapcsolattartás, valamint jogszabályi kötelezettségeink (adó- és számviteli) teljesítése.

 

A kezelt adatok köre:

 

Böngészéskor:

A Honlap böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét). Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal.. A fenti információkat a Honlapok szolgáltatója kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célokra használja fel.

Cookie.

A Honlap látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja. Ahhoz, hogy a Honlapon minden tartalom megtekinthető legyen, a Felhasználó részéről cookie-k engedélyezésére van szükség. Ennek megfelelően a Honlap egyes részeinek letöltésekor cookie-k kerülnek elhelyezésre a Felhasználó számítógépén, melyek a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, melyeket a számítógép és a böngésző elment.

A cookie-k használata a böngészőkben letiltható.

 

Regisztrációkor

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

·         Felhasználónév

·         Név

·         Email cím

Az adatok megadását követően Szolgáltató e-mailben értesíti Felhasználót a regisztráció sikerességéről.

 

A megrendelő (vásárló) beazonosításához, a megrendelés teljesítéséhez szükséges, alábbi adatok:

·         Felhasználónév

·         Név

·         Email cím

·         Cím (vagy számlázási, illetve szállítási cím)

·         Telefonszám.

 

Az adatok továbbítása:

 

Amennyiben megvásárolt termék kiszállítását kéri, a megrendelt termék kiszállításához szükséges adatait (név, szállítási cím, telefonszám, E-mail cím) a kiszállítást végző szerződéses partnerünk számára átadjuk.

 

·         A vonatkozó jogszabályok:

·         az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezés (általános adatvédelmi rendelet), vagy más néven GDPR: General Data Protection Regulation;

·         2011. évi CXII. törvény (Infotv.) az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról;

·         2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

·         2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól;

·         2008. évi XLVII. törvény a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;

·         2017. évi CL. törvény az adózás rendjéről;

·         2000. évi C. törvény a számvitelről.

 

Az Adatvédelmi Nyilatkozat változtatása:

 

Fenntartjuk a jogot jelen tájékoztató felülvizsgálatára és szükség szerinti módosítására, amely indokolt lehet a vonatkozó jogszabályok vagy adatkezelési tevékenységünk, az arra alkalmazott technológia megváltozása esetén egyaránt. Amennyiben a módosítás az Ön személyes adatainak kezelését is érinti, akkor erről haladéktalanul tájékoztatjuk, s személyes adatai további kezelését felfüggesztjük mindaddig, amíg ahhoz nem járul hozzá újra.

A mindenkori hatályos Adatkezelési tájékoztató elérhető mindig itt, a weboldalon nyilvánosan közzé téve.  

 


Bevásárlókosár

Gyártó

Anikó Ökoboltja



Webáruház készítés és bérlés

0.0609 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatkezelés-garancia    ÁSZF    Vásárlás    SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS
lábléc