*
elektroweb webáruház, webshop

Kategóriák

Hírlevél

HA NEM TALÁLJA, ÍRJON!

TB Mágneses Üzemanyag megtakarító és vízkezelő berendezés ew02218

VÍZLÁGYÍTÓ, VÍZKŐTELENÍTŐ / Azonosító: 02218

bruttó 14.700 Ft
5 db-tól -5% (bruttó 13.965 Ft/db)
10 db-tól -10% (bruttó 13.230 Ft/db)
20 db-tól -20% (bruttó 11.760 Ft/db)
db
TB Mágneses Üzemanyag megtakarító és vízkezelő berendezés ew02218

11.300,-Ft ért megvásárolhatja ha regisztrált tagként szeretne hozzájutni: irjon e-mailt webnet058@gmail.com, vagy hívjon  70 7086486
A REGISZTRÁCIÓVAL
Ezen felül még 20-30% kedvezményt vehet igénybe kb 200féle termékre termékre!


Üzemanyag- és energia-megtakarítás

TB - A környezetvédelem az otthonunkban kezdődik!

VÉDEKEZÉS Az Üzemanyag ÁREMELÉS ELLEN!

SPÓROLÁS A GÁZSZÁMLÁN! VIDEO ITT!


SPÓROLÁS A FŰTÉSSZÁMLÁN! VIDEO ITT!

 

Környezetünk, levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjárműmotorok. Az gyártó egyszerű, olcsó és eredményes megoldást kínál erre a problémára.

Ha ezekben a készülékekben az égés tökéletesen zajlana és a benzin, az olaj vagy a gáz szennyezőanyagtól mentes lenne, akkor az égés során vízgőz (H2O) és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égéstermék keletkezne. A belsőégésű motorokban és az olaj-, illetve gázkazánokban az égés azonban korántsem tökéletes. Ha az égés tökéletlen, elsősorban két erősen mérgező anyag, szénmonoxid (CO) és el nem égett szénhidrogén távozik a kipufogócsövön. A zöldkártyás környezetvédelmi vizsgálaton pont ezt a két összetevőt mérik. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul. A kazánokból szintén rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül. Csak a legmodernebb és igen költséges berendezések képesek ennek egy részét visszanyerni. A Petrol-Boostert és Turbo-Boostert (az üzemanyag égését javító készülékek) ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztették ki.

Hogyan működik ez a készülék?

Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. A mágnesgyűrűt az üzemanyagvezetékre szerelik fel kívülről, annak megbontása nélkül úgy, hogy az üzemanyag (és ez lehet benzin, alkohol, gáz vagy gázolaj) ezen a különleges mágneses téren áramoljon keresztül. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben égett el, ezentúl hasznosítható. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező gázok mennyisége. Nő a motor termikus és effektív hatásfoka. Csökken a koromképződés, a motor kevésbé kopik, csökken az olajfogyasztás.

Így alakulhatnak ki a következő pozitív hatások:

·        Üzemanyag fogyasztás csökkenés akár 5-15%-kal

·        Dinamikusabb, pörgősebb motor

·        Stabilabb alapjárat

·        Stabilabb hideg indulás

·        Károsanyag kibocsátás csökkenése 30-40%-kal

·        Olcsóbb gázszámla, fűtésszámla 15-20%-kal

·        Nyugodtabb lelkiismeret, mivel hatalmas lépést tettünk környezetünk védelmében!

 

Ezek a hatások természetesen változóak lehetnek a különböző gyártmányú és állapotú motoroknál!

TB felszerelése nem érinti a gépjárművek, kazánok garanciáját. A TB élettartama gyakorlatilag végtelen: kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz. Nagyobb motortérfogatú gépjárművekhez (1500-2000 cm3 felett), illetve nagy fogyasztású kazánokhoz, gázcirkókhoz, valamint gázkonvektorokhoz több TB felszerelése ajánlott. A Magyarországon engedélyezett gázkészülékek mindegyikébe a gázkészülék átalakítása nélkül beszerelhető. A beszereléshez, semmiféle engedélyre nincs szükség, hiszen a gázkészülékben semmilyen jellegű átalakítást vagy megbontást nem kell elvégezni. Természetesen a műveletet bízzuk szakemberre, a gázkazán illetve "cirkó" újra beszabályozása szükséges a kívánt megtakarítás eléréséhez!!!
A jelen pillanatban használatos Magyar Szabvány szerint a készülék felhasználása jogszerű, és nincs szükség a helyi gázszolgáltató engedélyeire!! Az eredmény 15-23%-ot is elérhet.
Mivel a fizikai beavatkozásunk kifejezetten a jobb porlasztást valósítja meg, ebből eredően egy jobb minőségű égés jön létre, ami több hasznos hőt jelent számunkra. Ezáltal csökken az elégetlen szénhidrogének mennyisége. Ez a módszer a legkomolyabb tüzeléstechnikai égőfejekhez is adaptálhatók.

Modern elektronikus- számítógépes üzemanyaszabályozású autókhoz előtte érdemes a szerviz véleményét megkérdezni.

 

Környezetbarát és energiatakarékos megoldás

A TB  (vékony csövekre, csaptelepekre)  vízcsőre történő szerelésével a vízben található oldott mészkő (vízkő) spontán kristály képződésen megy át. Ekkor aragonit kristály képződik, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a vízvezeték, bojler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel együtt távozik a rendszerből. Felszerelhető bojlerek elé, fali vízmelegítők, cirkok és falikazánok vízcsövére, vízóra aknába a bemenő fővezetékre, gázkazánok elé a gázcsőre, azok bármilyen megbontása nélkül. Fontos, hogy a készüléket csak réz, műanyag, gumicsőre tegyük mert a vas semlegesíti a mágneses hatást.

Az Mágnesgolyó kiválóan alkalmas a mosógépekben keletkező vízkőlerakódás megakadályozására, mindig a gépben maradhat, ezáltal a vízlágyítóadalékokkal ellentétben nem csak mosás, hanem öblítés közben is kifejti a hatását, csökkenti a felhasználandó mosószer és vízlágyítóadalékok mennyiségét. Élettartama korlátlan, a mosógépet kíméli. Mágnesgolyó ára: 2 400 Ft Rendelése E-mail-ben.

Ha minden háztartásban csak egyetlen ilyen mágnest használnánk, óriási lépést tehetnénk környezetünk védelméért.

Tudományos alapok.

A mágneses térnek a szénhidrogénekre gyakorolt hatását már régen ismerik (a németek a II. világháborúban a Messerschmittek motorjaira hasonlo szerkezeteket tettek, hogy ugyanannyi üzemanyaggal messzebbre tudjanak repülni a gépek), de ma már tudományosan is bizonyított. 1994- ben Oláh György professzort a Svéd Királyi Tudományos akadémia a legmagasabb elismeréssel NOBEL DÍJJAL jutalmazta ezekért a kutatásokért. Kutatásainak eredményei fontos felismerést jelentettek. A szerves kémiai folyamatok sokáig feltételezések voltak. Régóta tudjuk, hogy azokra az anyagokra, amiben szén található, van hatása a mágneses térnek. Gondoljunk a tiszta vasra, a mágneses tér nem hoz létre észlelhető változást. Míg azokban a vasféleségekben, amelyekben szén található a mágnes magához vonzza a vasat. Így könnyebb elképzelni, hogy a szénhidrogén molekuláiban található szénre is hatással van a mágneses kezelés. Mivel a gázokban a molekulák egymáshoz kötöttsége lazább, mint a folyadékokban vagy a szilárd halmazállapotban, ezért könnyen elképzelhető, hogy a mágneses kezelés legnagyobb eredményei gáz területén mutatkoznak.

Gyártó: OEK

Termék sorrend: 1

Kötelező SzKtg: 0Megtekintve: 13905


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
RendelésKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
RendelésBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Gyártó

Anikó ÖkoboltjaWebáruház készítés és bérlés

0.26 mp